ไพลินบริสุทธิ์มีราคาสูงกว่าเพชร

ไพลินบริสุทธิ์มีราคาสูงกว่าเพชร

ไพลินบริสุทธิ์มีราคาสูงกว่าเพชร

ความเชื่อที่ว่าเพชรเป็นอัญมณีที่มีราคาแพงที่สุดเกิดขึ้นในศตวรรษที่ 20 เนื่องจากการตลาดของ De Beers ซึ่งจำลองโดย Marilyn Monroe ในปีพ. ศ. 2490

ไพลินเป็นที่รักของผู้คนในเปอร์เซียมานาน พวกเขามองว่ามันเป็นของหายากมาก และอาจทำให้คุณมีราคาไพลินที่สวยงามสูงกว่าเพชรหลายเท่า

ไพลินเป็นอัญมณีในตระกูลคอรันดัมเช่นเดียวกับทับทิมบุษราคัมสีเขียวแวววาวและไพลินหลากสี มีระดับความแข็ง 9 Mo’s โทนสีของไพลินจะมีตั้งแต่ฟ้าใส, ฟ้าขุ่น, ฟ้าอ่อน, น้ำเงินม่วง, ขาวและน้ำเงินปนดำ

ไพลินที่มีคุณภาพดีจะต้องมีสีฟ้าสดใสสม่ำเสมอทั่วทั้งเมล็ด สีเข้มมาก แต่ต้องไม่เข้มจนดูเข้มมาก และต้องมีการเจียระไนที่ดีเพื่อทำให้เกิดการหักเหภายในและการสะท้อนที่ส่องผ่านและที่สำคัญที่สุดคือต้องไม่มีตำหนิที่แตกต่างจากสีของไพลิน หรือเป็นข้อบกพร่องที่มองเห็นได้

The belief that diamonds are the most expensive gemstones arose in the 20th century due to De Beers’ marketing modeled by Marilyn Monroe in 1947.

Sapphire has long been loved by people of Persia. They see it as very rare. And it might cost you a beautiful sapphire several times higher than a diamond.

Sapphire is a gem in the corundum family, as well as rubies, sparkling green topaz and multicolored sapphires. It has a hardness level of 9 Mo’s. The sapphire color tones range from clear blue, opaque blue, light blue, purple blue, white and blue to black.

A good quality sapphire must have a bright blue color evenly across the grain, very dark in color, but not to look very dark. And, it requires a good cut to produce internal refraction and reflection, and, most importantly, no blemishes that differ from the color of the sapphire. Or is it a visible defect.

For Pailin, Thailand and Australia Will find sapphire that is dark and black. And a little green

In Burma, sapphire is called “Nihra” (Nihra is Burmese language. And in Thai, some people will call Pailin as “Nilkan”), the most common origin is Mokkok. The uniqueness is that there is “Sae” in the gemstone, creating a “star”. When the cabochon shines, the light will reflect a six-pointed star, as hard as the Thai’s Ka Jarnburi sapphire.

ไพลินบริสุทธิ์มีราคาสูงกว่าเพชร

สนับสนุนโดย macau8889

แนะนำติชมได้ที่ : evolvewithmike.com

Recommended Articles